fbpx

Βασικές Υπηρεσίες

FITNESS & WEIGHTS

Οι υπηρεσίες Fitness & Weights του gym BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη παρέχονται σε δύο ξεχωριστούς και άρτια εξοπλισμένους χώρους. Στον ένα χώρο είναι διατεταγμένα με λειτουργικό τρόπο όλα τα μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, κατασκευασμένα από την κορυφαία εταιρεία gym80. Τα μηχανήματα αυτά είναι τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς σε λειτουργικότητα και εργονομία, απευθύνονται σε όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος, ρυθμίζονται πλήρως ως προς το εύρος της κίνησης και είναι κατάλληλα ακόμα και για αποκατάσταση τραυματισμών.

Στο δεύτερο χώρο βρίσκονται επιπλέον μηχανήματα καθώς και τροχαλίες και τα ελευθέρα βάρη. Ο χώρος με τα ελεύθερα βάρη είναι άνετος με ρυθμιζόμενους πάγκους, αλτήρες και μπάρες όλων των κιλών.

Όλα τα μηχανήματα όπως και τα ελεύθερα βάρη των χώρων Fitness & Weights του BODY & SOUL βρίσκονται σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

CARDIO THEATRE

Ο χώρος του Cardio Theatre του gym BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, είναι ξεχωριστός με το δικό του κλιματιστικό σύστημα και ανεμιστήρες. Στο Cardio Theatre μπορείς να περάσεις ατέλειωτες ευχάριστες ώρες κάνοντας την προθέρμανση σου (πριν το κυρίως προπονητικό σου πρόγραμμα) ή κάνοντας αερόβια προπόνηση για να διώξεις το άγχος της ημέρας και να κάψεις θερμίδες και λίπος, ενώ παρακολουθείς τα αγαπημένα σου προγράμματα από τις πολλαπλές τηλεοράσεις 32 ιντσών.

Το Cardio Theatre του BODY & SOUL προσφέρει:

 • 10 διαδρόμους της κορυφαίας κατασκευαστικής εταιρείας technogym, που παρέχουν αντικραδασμική προστασία και εξαιρετική λειτουργικότητα
 • 6 ποδήλατα από της εταιρείες kip machine και technogym
 • 2 ελλειπτικά μηχανήματα από την εταιρεία spirit
 • 1 ελλειπτικό μηχάνημα από την εταιρεία octane, τελευταίας τεχνολογίας και δεν επιβαρύνει καθόλου τα γόνατα
 • 1 αυθεντικό μηχάνημα κωπηλασίας από την εταιρεία concept για να έχεις ποικιλία και άριστα αποτελέσματα.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αν ενδιαφέρεσαι για ομαδικά προγράμματα, το γυμναστήριο BODY & SOUL στη Νέα Σμύρνη είναι τέλειο για σένα. Κάθε μήνα, το BODY & SOUL προσφέρει πάνω από 180 ώρες ομαδικών προγραμμάτων και small group training. Είτε ξεκινάς τώρα γυμναστική είτε γυμνάζεσαι χρόνια, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε το ιδανικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει. Στο BODY & SOUL θα βρεις ομαδικά προγράμματα για εκτόνωση του άγχους, για κάψιμο λίπους, για χαλάρωση, για μυϊκή ενδυνάμωση, για βελτίωση της ισορροπίας και στάσης του σώματος καθώς και για τη διασκέδασή σου.

Είσαι πολυάσχολο άτομο με περιορισμένες ευκαιρίες για να παρακολουθήσεις το ομαδικό πρόγραμμα που επιθυμείς; Στο BODY & SOUL έχουμε τη λύση για σένα αφού τα ομαδικά προγράμματά μας ξεκινούν από τις 9:00 το πρωί και συνεχίζονται μέχρι τις 22:30 το βράδυ.

Τα ομαδικά προγράμματα του BODY & SOUL διεξάγονται σε ειδική καθαρή αίθουσα που είναι πλήρως εξοπλισμένη, έχει τέλεια ηχητική εγκατάσταση, και είναι σχεδιασμένη, με ειδικό πάτωμα για να παρέχει απόλυτη ασφάλεια σε γόνατα και μέση από κραδασμούς.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων group fitness ανανεώνεται συχνά, ενώ οι group trainers μας είναι οι καλύτεροι στο χώρο και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες. Κύριο μέλημά τους είναι η σωστή διεξαγωγή του κάθε μαθήματος και η προσαρμογή του στις δυνατότητες του κάθε αθλουμένου, έτσι ώστε να το απολαμβάνεις με ασφάλεια και να διασκεδάζεις.

Αφέσου στους ρυθμούς της μουσικής και απόλαυσε τα οφέλη της ομαδικής άσκησης!
Αποκλειστικός στόχος μας: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

 • Body & Soul Fitness

  Ενδυνάμωση, Βελτίωση Καρδιοαναπνευστικής Ικανότητας

  Ειδικό διαλειμματικό πρόγραμμα όπου εναλλάσσονται δυναμικές με αερόβιες ασκήσεις χρησιμοποιώντας λάστιχα και μπάρες.

 • Body & Soul Pump

  Ενδυνάμωση, Σύσφιξη

  Εκτέλεσε ένα πλήρες ασκησιολόγιο με μπάρες! Ένα 100% δυναμικό πρόγραμμα για άνδρες και γυναίκες.

 • Body Power

  Ενδυνάμωση, Σύσφιξη

  Προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης για όλους. Γυμνάσου χρησιμοποιώντας το βάρος σώματός σου με όλων των ειδών λάστιχα και βαράκια. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

 • C.Y.B.A.

  Βελτίωση Ευλυγισίας & Ισορροπίας, Χαλάρωση

  Control Your Body Alignment: Πρόγραμμα ελέγχου του σώματος και της μυϊκής συνειδητότητας.

 • Express

  Αύξηση Μεταβολισμού, Κάψιμο Λίπους

  Ένα πρόγραμμα που, με χρονομετρημένη κυκλική προπόνηση, βάζει φωτιά στο μεταβολισμό σου και σε βοηθά να χάσεις βάρος γρήγορα.

 • Legs & Abs

  Ενδυνάμωση & Σύσφιξη Κοιλιακών και Ποδιών

  Ένα πρόγραμμα με ασκήσεις για την ενδυνάμωση και σύσφιξη των ποδιών και της κοιλιάς.

 • Pilates

  Ενδυνάμωση, Βελτίωση Στάσης Σώματος, Αποκατάσταση

  Ένα πρόγραμμα που γυμνάζει όλο το σώμα και ιδιαίτερα την κοιλία, την πλάτη, τους γλουτούς και τα χέρια. Ιδανικό για άτομα που έχουν προβλήματα στη μέση, τον αυχένα και τα γόνατα.

 • Tabata Fit

  Ενδυνάμωση, Σύσφιξη

  Πρόγραμμα ενδυνάμωσης και σύσφιξης. Γυμνάζεις τα πόδια και την κοιλιά σου με ασκήσεις εδάφους και όχι μόνο.

 • Total Body

  Ενδυνάμωση, Σύσφιξη, Κάψιμο Λίπους

  Μοναδικό πρόγραμμα συνολικής εκγύμνασης του σώματος. Με ασφαλή τρόπο επιτυγχάνεις μυϊκή τόνωση, κατανάλωση θερμίδων και μείωση λίπους. ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ από τα άλλα προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης.

 • Vinyasa Yoga

  Βελτίωση Ευλυγισίας & Ισορροπίας, Τόνωση, Χαλάρωση

  Δυναμική πρακτική εξισορρόπησης. Ωφελεί όσους επιζητούν ένα ήρεμο και καθαρό νου, ενεργειακή τόνωση και ευκαμψία!

 • Wipe Out

  Ενδυνάμωση, Βελτίωση Καρδιοαναπνευστικής Ικανότητας

  Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με ασκήσεις υψηλής έντασης. Τόνωσε την αντοχή σου και σχημάτισε τους μύες σου με τον πιο γρήγορο τρόπο.

 • Yoga

  Βελτίωση Ευλυγισίας, Αύξηση Μεταβολισμού, Χαλάρωση

  Η αναπνοή γίνεται οδηγός σε ένα ταξίδι απελευθέρωσης. Βελτιώνει το μεταβολισμό και οδηγεί σε ένα καλά γραμμωμένο και συντονισμένο σώμα.

 • Zumba Fitness

  Αερόβια Γυμναστική, Εκτόνωση Άγχους, Διασκέδαση

  Χορευτικό πρόγραμμα με Latin ρυθμούς. Συνδυάζει ρυθμούς salsa, merengue, flamengo και mambo. Η γυμναστική γίνεται πάρτυ!

 • 50-50

  Ενδυνάμωση, Σύσφιξη

  Ειδικό διαλειμματικό πρόγραμμα όπου εναλλάσονται δυναμικές ασκήσεις κορμού με ασκήσεις κοιλίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, η προπονητική καθοδήγησή σου είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος των υπηρεσιών μας. Άμεσα, με την εγγραφή σου σε οποιοδήποτε από τα προγράμματά μας, θα σε αναλάβει ένας από τους έμπειρους γυμναστές μας ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος να σε βοηθήσει να ενταχθείς και να νιώσεις άνετα με τον χώρο και τον κοινωνικό περίγυρο του γυμναστηρίου καθώς και για την πρόοδό σου και την επίτευξη των στόχων σου. Πρωταρχικός μας στόχος στο BODY & SOUL είναι να σε βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο να αναπτύξεις μια στενή σχέση με το γυμναστήριο ούτως ώστε η γυμναστική να γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου.

Για να αξιολογήσει τη φυσική κατάσταση, τις σωματικές δυνατότητες και τις ανάγκες σου, ο γυμναστής σου σε μια ευχάριστη συνέντευξη θα σου ζητήσει κάποιες πληροφορίες όπως:

 • Το καθημερινό σου πρόγραμμα
 • Οι συνήθεις σωματικές σου δραστηριότητες
 • Οι διατροφικές σου συνήθειες και προτιμήσεις
 • Το ιστορικό της υγείας σου (χρόνιες παθήσεις, τραυματισμοί, κλπ.)
 • Οι ανάγκες και οι στόχοι σου

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο γυμναστής σου θα συντάξει το προσωπικό σου Δελτίο Υγείας και θα εκπονήσει το κατάλληλο προπονητικό πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σου γρήγορα και με ασφάλεια.

Συνήθως, το αρχικό σου προπονητικό πρόγραμμα είναι ένα κυκλικό πρόγραμμα που συνδυάζει αερόβια άσκηση και μηχανήματα ενδυνάμωσης σε ήπια μορφή με σκοπό να γνωρίσεις το χώρο και τα μηχανήματα, να ενδυναμώσεις το σώμα σου και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει αερόβια άσκηση πριν την προπόνηση για προθέρμανση και αερόβια άσκηση μετά την προπόνηση για αποθεραπεία. Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί 10 προπονήσεις και επαναλαμβάνεται μέρα παρά μέρα.

Οι γυμναστές του BODY & SOUL είναι άρτια εκπαιδευμένοι θεωρητικά και πρακτικά. Παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια και είναι ενήμεροι για τις σύγχρονες τάσεις της προπονητικής. Θα σε βοηθήσουν να μάθεις τη σωστή τεχνική της κάθε άσκησης και θα σου αναλύσουν επιστημονικά την κάθε λεπτομέρεια της προπόνησης σου.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για έχεις ένα όμορφο και υγιές σώμα, καλή ψυχική διάθεση και διαυγές, δυνατό μυαλό χρειάζονται δύο πράγματα: συστηματική γυμναστική και σωστή διατροφή. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της σωστής διατροφής για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς, το γυμναστήριο BODY & SOUL στη Νέα Σμύρνη εκτός από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες fitness, προσφέρει στους αθλούμενούς του και διατροφικές συμβουλές.

Μετά από την αναλυτικότατη καταγραφή του ιατρικού ιστορικού, των διατροφικών συνηθειών σου και του ημερήσιου εργασιακού σου προγράμματος, ο ειδικός πτυχιούχος Διαιτολόγος- Διατροφολόγος που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με τον γυμναστή που θα αναλάβει να φτιάξει το πρόγραμμα γυμναστικής σου, θα σου ετοιμάσει το πρώτο πρόγραμμα διατροφής. Μετά από 1 με 2 εβδομάδες εφαρμογής του διατροφικού και γυμναστικού σου προγράμματος, ο Διαιτολόγος- Διατροφολόγος μας μετρά τον βασικό μεταβολισμό σου για να ελέγξει αν η διατροφή που σου πρότεινε ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους σου και ανάλογα κάνει τις κατάλληλες αλλαγές και ρυθμίσεις έτσι ώστε το διατροφικό σου πρόγραμμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του σώματός σου.

Οι διατροφικές συμβουλές και υποστήριξη του Διαιτολογικού Κέντρου του gym BODY & SOUL έχει ως απώτερο σκοπό να σε βοηθήσει και να σε εκπαιδεύσει να διαχειρίζεσαι από μόνος σου τις διατροφικές σου συνήθειες, αποβάλλοντας τις κακές συνήθειες και αντικαθιστώντας τες με σωστές, υγιεινές συνήθειες.

Μη ξεχνάς: είσαι ό,τι τρως!

ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ

Όλοι γνωρίζουμε τα θετικά συναισθήματα της ευεξίας και της αισιοδοξίας που φέρνουμε μαζί μας από τις καλοκαιρινές διακοπές έχοντας ένα τέλειο μαύρισμα. Μπορούμε όμως να διατηρήσουμε αυτά το συναισθήματα και για τις 4 εποχές του έτους; Η απάντηση είναι “Ναι” και η λύση για να το πετύχουμε είναι το Solarium. Με το Σολάριουμ μπορείς να πετύχεις και να διατηρείς άψογο, ομοιόμορφο μαύρισμα σε όλο σου το σώμα όλες τις εποχές του χρόνου ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Εκτός από την όμορφη εμφάνιση, το περιποιημένο δέρμα και την κάλυψη περιττών κιλών, το Solarium:

 • Ανεβάζει στον οργανισμό τα επίπεδα των βιταμινών D και D3, που είναι πολύ σημαντικές για την υγεία των οστών και την καλή λειτουργία της καρδιάς
 • Προκαλεί μείωση των μυαλγιών και ρευματικών προβλημάτων
 • Θεραπεύει δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση και λεύκη
 • Βοηθά στη θεραπεία της οστεοπόρωσης
 • Επιδρά θετικά στην αύξηση του μεταβολισμού και στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερίνης

Έλα σήμερα στο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, για να μαυρίσεις άνετα, εύκολα και με ασφάλεια στο όρθιο Σολάριουμ του γυμναστηρίου μας. Μόλις 10 λεπτά, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα αρκούν για να έχεις το τέλειο μαύρισμα.

ΧΑΜΑΜ

Ένας από τους άτυπους χαρακτηρισμούς του Χαμάμ είναι “σιωπηλός γιατρός” και αυτό γιατί με το ζεστό ατμό επιτυγχάνει τη βαθιά κάθαρση του σώματος. Το Hammam είναι ίσως η καλύτερη μέθοδος για ουσιαστική αποτοξίνωση του οργανισμού και έχει επίσης οφέλη ψυχικά και συναισθηματικά. Η δύναμη του θερμού εξαϋλωμένου νερού που διεισδύει στους πόρους και προκαλεί την πολύτιμη υπεραιμία είναι τεράστια έχει οφέλη για τον οργανισμό. Μερικά από αυτά αναφέρονται παρακάτω:

 • Αύξηση του μεταβολισμού
 • Αποβολή των επιζήμιων τοξινών με τον ιδρώτα
 • Χαλάρωση του νευρικού συστήματος
 • Ανακούφιση των πόνων από αρθριτικές παθήσεις
 • Καταπολέμηση αλλεργιών και δερματικών παθήσεων καθώς και κρυολογημάτων
 • Μείωση των ρυτίδων και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
 • Τόνωση της λάμψης του δέρματος
 • Έκκριση ενδορφινών στο σώμα που ανεβάζουν κατακόρυφα τη ψυχική διάθεση

Έλα σήμερα στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη ή κλείσε ένα ραντεβού για να γνωρίσεις τις πολύτιμες θεραπευτικές και χαλαρωτικές ικανότητες του Χαμάμ. Είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείς από την εμπειρία και το Χαμάμ θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου εβδομαδιαίες συνήθειες.

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Ξέρουμε πως αισθάνεσαι. Και εμείς κάπως έτσι αισθανόμασταν μέχρι που κάναμε μια μικρή, αλλά πολύ σημαντική αλλαγή στη ζωή μας και όλα άλλαξαν ως δια μαγείας. Ανταλλάξαμε την ώρα που περνούσαμε μπροστά στην τηλεόραση, παρακολουθώντας τις ειδήσεις ανήμποροι και μουδιασμένοι, με μία επίσκεψη στο TOP γυμναστήριο της περιοχής μας. Και μέρα με τη μέρα η διάθεση μας, η δύναμή μας, οι αντοχές μας, η ίδια η ζωή μας άλλαξε.

Βρήκαμε τη λύση! Ξεκινήσαμε γυμναστήριο. Και τώρα καλούμε και σένα στην παρέα μας. Σε καλούμε να κλείσεις την τηλεόραση, να αποφασίσεις να ανεξαρτητοποιήσεις την ύπαρξή σου από τις καταστάσεις γύρω σου και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Σε καλούμε να αποφασίσεις να περάσεις καλά, να δυναμώσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου, να συνειδητοποιήσεις ότι αν δεν είσαι εσύ καλά, τίποτα δεν θα είναι καλά.

Έλα! Κάνε μια μικρή δοκιμή. Στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, προσφέρουμε πολλές συνδρομές γνωριμίας για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις. Και αν αφού μας δοκιμάσεις για λίγο, σου αρέσει η παρέα μας και αποφασίσεις να μείνεις, θα σε βοηθήσουμε να αναβαθμίσεις την δοκιμαστική συνδρομή σου με την TOP συνδρομή μας.

Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Πέφτεις μόνο όταν σταματήσεις να κινείσαι. – Albert Einstein

Κλείστε τώρα 1 Δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση στο Body & Soul Fitness Club

  X