fbpx

Personal Trainer

PERSONAL TRAINER

Το Personal Training  είναι η μέθοδος γυμναστικής όπου σε γενικές γραμμές ο πελάτης γυμνάζεται σε ένα χώρο αποκλειστικά για αυτόν με την μέθοδο ένας προς ένα (ο πελάτης και ο προσωπικός γυμναστής), και καθοδηγείται και επιτηρείται από τον προσωπικό του γυμναστή έχοντας την ευκαιρία ατομικής φροντίδας και αφοσίωσης, με ευελιξία και εξατομίκευση των προγραμμάτων του απολαμβάνοντας τις πιο σύγχρονες και επαναστατικές μεθόδους γυμναστικής απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές του ανάγκες.

Ta οφέλη που έχουν τα προγράμματα του Personal Training

 • Nα αυξήσει τον μεταβολισμό σας και να ρυθμίσει καλύτερα όλες τις λειτουργίες του.
 • Nα αυξήσει την μυϊκή σας δύναμη ούτως ώστε να νιώθετε τονωμένοι.
 • Nα βελτιώσει την καθημερινή στάση σώματος σας
 • Nα μειώσει τις φυσικές φθορές του χρόνου στο σώμα και στον οργανισμό σας δίνοντας σας την αίσθηση της ευεξίας και της νιότης
 • Nα αποκαταστηθούν τυχών μυοσκελετικές κακώσεις που σας ενοχλούν.

κ.α

PERSONAL ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Αδυνάτισμα με θεαματικά αποτελέσματα.

Με τη  διαλειμματική προπόνηση ο μεταβολισμός αυξάνετε κατακόρυφα, πολλαπλασιάζει γεωμετρικά τις καύσεις, βελτιώνει γρήγορα τη φυσική κατάσταση, φτιάχνει αθλητική κορμοστασιά και γραμμωμένο σώμα σε χρόνο-ρεκόρ.

Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, με εναλλαγές έντασης και διαρκή προσθήκη νέων και ποικίλων ασκήσεων το πρόγραμμα Personal Αδυνατίσματος εξασφαλίζει το ταχύτερο και υγιεινότερο αδυνάτισμα για κάθε σώμα.

Ελα στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, για να σου δείξουμε πώς με τo Personal Αδυνατίσματος μπορείς να πετύχεις τους στόχους.

PERSONAL ΜΥΪΚΟΥ ΟΓΚΟΥ

Με ασκήσεις υψηλής έντασης που επιφέρουν θεαματική μυϊκή υπερτροφία πετυχαίνουμε την αύξηση του μυϊκού όγκου.

Για την αύξηση μυϊκού όγκου χρησιμοποιούμε συστήματα υψηλής έντασης (high intensity) εξασφαλίζοντας την μέγιστη υπερτροφία. Ενεργοποιώντας τους μυς με υψηλές εντάσεις και διαφορετικές ασκήσεις με αντιστάσεις κατάλληλα επιλεγμένες για να έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα Personal Μυϊκού Όγκο δεν επιτρέπει στο σώμα να προσαρμοστεί, υποχρεώνοντάς το σε συνεχή ανάπτυξη.

Ελα στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, για να σου δείξουμε πώς με τα Personal μυϊκού όγκου μπορείς να πετύχεις τους στόχους.

PERSONAL ΣΥΣΦΙΞΗ

Η χαλάρωση στο σώμα, ή σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου μπορεί να εμφανιστεί είτε λόγω της φυσιολογικής φθοράς που φέρνει η ηλικία είτε λόγω των πολλαπλών μεταβολών του σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια της ζωής σου .Το πρόγραμμα γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά προάγει τα υψηλότερα επίπεδα μυϊκού τόνου χωρίς να αυξάνει το μέγεθος των μυών, βελτιώνει δραστικά την εικόνα του σώματός σου και το κάνει πιο σφιχτό.

Πείτε αντίο στη χαλάρωση και κάντε το σώμα σας στητό και σφριγηλό! Η σύσφιξη σώματος είναι πλέον για εσάς απλή διαδικασία.

Τα Personal Σύσφιξης χρησιμοποιούν προπονήσεις με αντιστάσεις μεσαίας έντασης, εναλλασσόμενες με προπονήσεις δόνησης και διαλειμματικής αερόβιας άσκησης.

Ελα στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, για να σου δείξουμε πώς με τα Personal Σύσφιξης μπορείς να πετύχεις τους στόχους.

PERSONAL ΓΡΑΜΜΩΣΗΣ

Ανακαλύψτε μία νέα διάσταση στη γυμναστική με το Personal Γράμμωσης. Το πρόγραμμα περιέχει έντονη προπόνηση ώστε να επιταχύνει ακόμη περισσότερο τον μεταβολικό ρυθμό μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα.

Με τα Personal Γράμμωσης μέσω εναλλαγών αερόβιας και διαλειμματικής προπόνησης θα διασφαλίσεις την συντήρηση υψηλού μεταβολικού ρυθμού και πάνω απ’ όλα θα διατηρήσεις τα μέγιστα δυνατά ενεργειακά επίπεδα.

Αποκτήστε την γράμμωση που ονειρεύεστε Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά. Το πρόγραμμα αυτό είναι για όλες τις ηλικίες!

Ελα στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, για να σου δείξουμε πώς με τα Personal Γράμμωσης  μπορείς να πετύχεις τους στόχους.

PERSONAL ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η μέθοδος  Personal Φυσικής Κατάστασης δίνει έμφαση στην αερόβια ικανότητα και χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαλειμματικής προπόνησης και παρατεταμένης αερόβιας προπόνησης μεσαίας και υψηλής έντασης.

Με τη μέθοδο Personal Φυσικής Κατάστασης :

 • Επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευκινησία των αρθρώσεων.
 • Αποφεύγονται οι τραυματισμοί.
 • Επιτυγχάνεται η διάταση των μυών που έχουν ‘σφίξει’ και περιορίζουν τις κινήσεις του σώματος.

Η βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας και της σύνθεσης του σώματος επιτυγχάνεται με τη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής και τη μείωση του ποσοστού του σωματικού λίπους.

Ελα στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, για να σου δείξουμε πώς με τα Personal Συσφιξης μπορείς να πετύχεις τους στόχους.

PERSONAL ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ανακαλύψτε μία νέα διάσταση στην αποκατάσταση μετά από τραυματισμό. Με το Personal αποκαταστασης ο ειδικος προπονητης εντάσσει συγκεκριμένο ασκησιολόγιο  δίνονται ακριβείς οδηγίες .

Ειδικότερα η αποκατάσταση έχει να κάνει με παθήσεις σε αρθρώσεις όπως

 • Μέση
 • Αυχένα
 • Γόνατο
 • Ωμος
 • Καρπός
 • Αστράγαλος

Αλλά και μυικών τραυματισμών όπως

 • Τενοντίτιδες
 •  Θλάσεις

Αποκτήστε την αποκατάσταση που ονειρεύεστε εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά. Το πρόγραμμα αυτό είναι για όλες τις ηλικίες!

Έλα στο γυμναστήριο BODY & SOUL, στη Νέα Σμύρνη, για να σου δείξουμε πώς με τα Personal αποκατάστασης  μπορείς να πετύχεις τους στόχους.

Κλείστε τώρα 1 Δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση στο Body & Soul Fitness Club

  X