fbpx

Small Group

SMALL GROUP

Αν ενδιαφέρεσαι για small group , το γυμναστήριο BODY & SOUL στη Νέα Σμύρνη είναι τέλειο για σένα. Είτε ξεκινάς τώρα τη γυμναστική είτε γυμνάζεσαι χρόνια, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε το ιδανικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει (Kangoo Jumps , Punch it , Spinning . Στο BODY & SOUL θα βρεις small group προγράμματα για εκτόνωση του άγχους, για κάψιμο λίπους, για χαλάρωση, για μυϊκή ενδυνάμωση, για βελτίωση της ισορροπίας και στάσης του σώματος καθώς και για τη διασκέδασή σου.

Είσαι πολυάσχολο άτομο με περιορισμένες ευκαιρίες για να παρακολουθήσεις το small group πρόγραμμα που επιθυμείς; Στο BODY & SOUL έχουμε τη λύση για σένα αφού τα small group προγράμματά μας ξεκινούν από τις 9:00 το πρωί και συνεχίζονται μέχρι τις 22:30 το βράδυ.

Διεξάγονται σε ειδική καθαρή αίθουσα που είναι πλήρως εξοπλισμένη, έχει τέλεια ηχητική εγκατάσταση, και είναι σχεδιασμένη, με ειδικό πάτωμα για να παρέχει απόλυτη ασφάλεια σε γόνατα και μέση από κραδασμούς.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων group fitness ανανεώνεται συχνά, ενώ οι group trainers μας είναι οι καλύτεροι στο χώρο και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες. Κύριο μέλημά τους είναι η σωστή διεξαγωγή του κάθε μαθήματος και η προσαρμογή του στις δυνατότητες του κάθε αθλουμένου, έτσι ώστε να το απολαμβάνεις με ασφάλεια και να διασκεδάζεις.

Αφέσου στους ρυθμούς της μουσικής και απόλαυσε τα οφέλη της ομαδικής άσκησης!

Αποκλειστικός στόχος μας: ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ!!!

Punch it

Το Punch It ήρθε για να μείνει!!

Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει πυγμαχία και διαλειμματική προπόνηση μαζί!

Γυμνάζει όλο το σώμα και βελτιώνει τη μυική δύναμη και τη φυσική κατάσταση-Χαρίζει δυνατό κορμό!

Το απόλυτο μάθημα δύναμης που σε συνδυασμό με δυνατή μουσική σου χαρίζει μεγάλης έντασης εκτόνωση!Δε χρειάζεται να έχεις εμπειρία!

Kangoo Jumps

To Kangoo Jumps είναι ένα είδος αερόβιας προπόνησης που συνδυάζει δυνατή μουσική,έντονη γυμναστική και άλματα!

Το πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε κάνει να διασκεδάσεις, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις όλο σου το σώμα, να ενισχύσεις το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σου σύστημα, και να κάψεις έως και 1000 θερμίδες σε μία μόνο συνεδρία!

Το μάθημα γίνεται με τα Kangoo boots, που είναι είναι ένας ειδικός τύπος αθλητικών παπουτσιών για τρέξιμο και αναπήδηση, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τους κραδασμούς στα γόνατα, την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη.Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη πριν από πολλά χρόνια και αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ως παπούτσια για σκοπούς αποκατάστασης.

Τα Kangoo Jumps έχουν πάρα πολλά οφέλη για το σώμα σου και όχι μόνο, και μερικούς από τους λόγους για τους οποίους είναι η καλύτερη γυμναστική, βρίσκονται παρακάτω:

 1. Ενισχύει το μυοσκελετικό σου σύστημα και βελτιώνει τη στάση του σώματος.
 2. Βελτιώνει την αναλογία μυών προς λίπος.
 3. Βελτιώνει τον μεταβολικό ρυθμό, έτσι ώστε να  καίγονται περισσότερες θερμίδες για ώρες μετά την άσκηση.
 4. Προσφέρει ανακούφιση από πόνους στο λαιμό και την πλάτη, πονοκεφάλους και άλλους πόνους που προκαλούνται από έλλειψη άσκησης.
 5. Μειώνει το άγχος και χαρίζει στιγμές εκτόνωσης και διασκέδασης.

SPINNING

Το πρόγραμμα Spinning® είναι ένα αερόβιο πρόγραμμα κατά το οποίο οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν τα ειδικά σχεδιασμένα ποδήλατα κάτω από τις οδηγίες εξειδικευμένου και πιστοποιημένου εκπαιδευτή.

Τα κυριότερα ωφελήματα του προγράμματος είναι :

 • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης
 • Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες στο συντονισμό όπως άλλα αερόβια προγράμματα
 • Αυξάνει το μεταβολισμό . Το σώμα μαθαίνει να χρησιμοποιεί  περισσότερο το λίπος σαν πηγή ενέργειας.
 • Αύξηση αντοχής
 • Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Καταπολέμηση του στρες και καλυτέρευση της ποιότητας ξεκούρασης και ύπνου.
 • Ενδυνάμωση της καρδιάς με λιγότερες πιθανότητες καρδιακών παθήσεων.
 • Σύσφιξη – τόνωση

TRX

Οι ιμάντες είναι το ιδανικό όργανο για να ξεκινήσεις να δουλεύεις πάνω στην βελτίωση της δύναμης.

Το βασικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης προπόνησης είναι ότι λειτουργείς έχοντας ως επιβάρυνση το βάρος του σώματος σου.

Δεν χρειάζεται να προσθαφαιρέσεις κιλά ώσπου να βρεις αυτά που σου ταιριάζουν.

Με αυτό το τρόπο το σώμα σου αρχίζει και δυναμώνει κλιμακωτά και σωστά μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

FUNCTIONAL TRAINING

Με τον όρο functional training (λειτουργική προπόνηση), εννοούμε το είδος εκείνο της προπόνησης που περιλαμβάνει ασκήσεις και κινητικά μοτίβα που ασκούν και προετοιμάζουν το σώμα για να κάνει τις κινήσεις τις καθημερινότητάς του με καλύτερη απόδοση, χωρίς πόνο και χωρίς ενοχλήσεις.

Πρόκειται δηλαδή για προπόνηση που βασίζεται σε κινητικά μοτίβα που προσομοιώνουν τις καθημερινές κινήσεις του ανθρώπινου σώματος, κάνοντάς το τελικά να είναι πιο λειτουργικό και πιο αποδοτικό, βελτιώνοντάς του δηλαδή θα λέγαμε αλλιώς, το επίπεδο της λειτουργικής του ικανότητας.

Κλείστε τώρα 1 Δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση στο Body & Soul Fitness Club

  X